Hebahan Penggunaan Sistem Khidmat Pembangunan (e-PKP) Secara Atas Talian | PEJABAT PEMBANGUNAN DAN PENGURUSAN ASET
» BERITA » Hebahan Penggunaan Sistem Khidmat Pembangunan (e-PKP) Secara Atas Talian

Hebahan Penggunaan Sistem Khidmat Pembangunan (e-PKP) Secara Atas Talian

MAKLUMAN MENGENAI PENGGUNAAN PERMOHONAN KHIDMAT PEMBANGUNAN SECARA ATAS TALIAN (e-PKP)

Adalah dimaklumkan bahawa bermula pada 1 Januari 2015, Pejabat Pembangunan dan Pengurusan Aset akan menggunakan Sistem Permohonan Khidmat Pembangunan (e-PKP) secara atas talian. Ini adalah untuk memudahkan PTJ dalam menyalurkan aduan dan permohonan bagi kelulusan kerja (JKKK) kepada Pejabat Pembangunan dan Pengurusan Aset. Semua PTJ diminta untuk menggunakan sistem tersebut pada 1 Januari 2015. Untuk makluman tuan/puan, Manual pengguna Pemohon dan Pegawai Pengesahan (Wakil PTJ) – Versi 1.0 bagi Sistem Permohonan Khidmat Pembangunan boleh di muat turun daripada laman sesawang Pejabat Pembangunan dan Pengurusan Aset. Sebarang maklumat lanjut, tuan/puan boleh menghubungi Pn. Nurul Munirah Abdul Hamid (03-89468888) atau Pn. Siti Nadirah Mat Na’ain (03-89467999).

Manual Pengguna Sistem e-PKP

Tarikh Input: | Kemaskini: | nm_munirah